HotSpot(Pro) – Frostsikring af afgrøderne

//HotSpot(Pro) – Frostsikring af afgrøderne

HotSpot(Pro) – Frostsikring af afgrøderne

Nu, hvor vinteren begynder at true, er det på tide, at lægge en strategi for de sidste behandlinger i efteråret. Som altid er det rettidighed, der er afgørende for et godt resultat.

”Som med kølervæske på bilen eller traktoren, kan man i nogle tilfælde måle og vente til sidste øjeblik, med at hælde frostvæske på, eller køre i frostsikker garage, når Kong Vinter begynder at vise tænder. De fleste vælger dog at sikre sig, at tingene er klargjort i god tid og det samme gælder for vores marker”.

Bliv ordentligt klædt på
En optimal vinterklargøring af markerne, og meget mere, vil du få gennemgået på det sidste af årets HotSpot-møder, der løber af stablen på Gislingegaard, Gislingegård 1, 4532 Gislinge, tirsdag den 1. november, klokken 13-15.

Et tidligere HotSpotmøde på Gislingegaard.

Arrangementet er gratis og ingen tilmelding er nødvendig. Her vil AgroPro Sjælland klæde dig på til at imødegå vinterens strabadser på bedst mulig måde, så planterne står så stærkt og sundt som muligt, når frosten sætter ind.

En bred grundbehandling er den bedste forsikring
Du vil blive præsenteret for de aktuelle anbefalinger, der passer til netop din afgrøde og dine marker. Har din jord udfordringer, som lavt indhold af næringsstoffer, højt eller lavt reaktionstal eller tørke, kræves en ekstra indsats.

Markvandring giver inspiration
Når vi går sammen i marken, er der god lejlighed til at komme med spørgsmål, der har relevans for din bedrift. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til flere planteavlskonsulenter, der er eksperter på hvert deres område. Der kommer som regel også en god dialog i gang, landmændene imellem, og denne erfaringsudveksling er ofte i lige så høj grad med til, at give nye ideer og inspiration til sæsonen der kommer.

Under markvandringer som denne, er der rig mulighed for at stille spørgsmål direkte til flere rådgivere, ligesom der er mulighed for sparring med andre planteavlere.

    2019-10-05T13:03:06+00:001 november, 2016|0 Kommentarer

    Skriv en kommentar