Loading...
Jordbundsanalyser2019-01-02T22:05:04+00:00

Jordbundsanalyser

Kender du din mark i dybden? Hvis ikke, er det en god idé, at få taget en jordprøve.

Vi har altid den lille skovl med, når vi kommer på markbesøg. Ofte er det nemlig mere interessant, hvad der sker under jorden, end over den, og hvordan rodnettet ser ud, fremfor bladene.

Skal vi have det rigtige billede af din mark, er jordprøver den eneste rigtige løsning.

Reaktionstal (Rt), fosfortal (Pt), kalital (Kt), magnesiumtal (Mgt) og kobbertal (Cut) er vigtige at kende, for enten at kunne spare, eller tilføre ekstra til jorden, for at modvirke mangler.

Jordprøver tager vi, fordelt over hele marken. For at få den bedste og mest præcise udtagning, bruger vi en ATV-motorcykel med computer og GPS-udstyr. Efter analysen er foretaget, indlægges måltallene på et farvelagt kort, som giver dig et nøjagtigt billede af næringsstofferne i marken.

Ud fra disse, kortlagte oplysninger, kan vi lave en nøjagtig gødningsplan for sæsonen. Og det er muligt, at få udarbejdet tildelingskort, hvis man har brug for det.

Kontakt os

  Skal vi ringe til dig?

   Læs om vores rådgivning

   Rådgivning

   AgriAdvice ønsker at gøre en forskel på din bedrift. Med hyppige besøg er vores mål at maksimere din bundlinje og derigennem optimere din bundlinje. Timing og management er nøgleordene.
   Læs om vores rådgivning