Loading...
Om AgriAdvice2021-08-16T13:32:10+00:00

AgriAdvice – hvem er vi?

AgriAdvice ApS er den del af ”agropro gruppen”, der som Agropro Sjælland har praktiseret privat planteavlsrådgivning på Sjælland gennem de seneste godt 15 år.

Agropro Sjælland var tidligere èt firma med 3 selvstændige ejere – Agropro gruppen er nu 3 selvstændige firmaer i samarbejde. AgriAdvice er et af dem og ejes af Hans Jørgen Bak, som har været en del af ejerkredsen siden 2004.

I AgriAdvice har vi fokus på den enkelte kunde, og fokus på, at rådgivning skal foregå på ejendommen og i marken. Det er her, der kan gøres en forskel.

Vi tror på, at der kun er udbytte til at betale for omkostninger på en planteavlsejendom, og vi ønsker at udnytte potentialet på den enkelte ejendom maksimalt. Timing og management er nøgleord for os – det er ofte der forskellen gemmer sig.

AgriAdvice har 4 rådgivere ansat, som alle en praktisk baggrund suppleret med efterfølgende teoretisk uddannelse. Dermed har vi rådgivere, som både i alder og specialviden kan matche de fleste kunders ønsker.

Kontakt os

  Personerne bag

  Brian Lars Nielsen, Planteavlsrådgiver

  Brian er uddannet landbrugstekniker og har mere end 12 års erfaring som planteavlsrådgiver. Ud over indgående kendskab til optimal dyrkning af salgsafgrøder, kan Brian også optimere dine græs- og majs marker via erfaring med dyrkning af grovfoder. Næsgaard bruger samt EU ekspert.

  Mobil: 2279 6019              Mail: bln@agriadvice.dk

  Hans Jørgen Bak, Ejer, Agronom og Planteavlsrådgiver.

  Mere end 30 års rådgivningserfaring kombineret med praktisk landbrug gennem de sidste 25 år giver en bred og lang erfaring i optimering af planteavlsdriften. Hans Jørgen har været selvstændig rådgiver siden 2004 efter næsten 20 år i landboforening.

  Mobil: 2834 8536               Mail: hjb@agriadvice.dk

  Nicolai Holst HenriksenPlanteavlsrådgiver. Seneste ansættelse på vores kontor er Nicolai. Han har en stor praktisk viden bag sig i form af landbrugsuddannelse og driftslederjob på stort svensk godsfællesskab. Dette har han nu suppleret med Agronom studie, hvilket giver os en rigtig stærk blanding af praktisk viden kombineret med nyeste teori. Nicolai er stærk omkring præcisionslandbrug, pløjefri dyrkning mm

  Mobil: 5125 8536               Mail: nhh@agriadvice.dk

  Mette Hou Larsen,

  Hou Larsen regnskabsassistance står for vores fakturering, og er med til at holde vores administrationsomkostninger helt i bund. Spørgsmål vedr. fakturering kan rettes til Mette eller Hans Jørgen

  Mobil: 3068 2018                Mail: admin@agriadvice.dk

  Skal vi ringe til dig?