Loading...
Om AgriAdvice2024-01-11T22:17:25+00:00

AgriAdvice – hvem er vi?

AgriAdvice ApS er den del af ”agropro gruppen”, der som Agropro Sjælland har praktiseret privat planteavlsrådgivning på Sjælland gennem de seneste godt 15 år.

Agropro Sjælland var tidligere èt firma med 3 selvstændige ejere – Agropro gruppen er nu 3 selvstændige firmaer i samarbejde. AgriAdvice er et af dem og ejes af Hans Jørgen Bak, som har været en del af ejerkredsen siden 2004.

I AgriAdvice har vi fokus på den enkelte kunde, og fokus på, at rådgivning skal foregå på ejendommen og i marken. Det er her, der kan gøres en forskel.

Vi tror på, at der kun er udbytte til at betale for omkostninger på en planteavlsejendom, og vi ønsker at udnytte potentialet på den enkelte ejendom maksimalt. Timing og management er nøgleord for os – det er ofte der forskellen gemmer sig.

AgriAdvice har 4 rådgivere ansat, som alle en praktisk baggrund suppleret med efterfølgende teoretisk uddannelse. Dermed har vi rådgivere, som både i alder og specialviden kan matche de fleste kunders ønsker.

Kontakt os

  Personerne bag

  Hans Jørgen Bak, Ejer, Agronom og Planteavlsrådgiver.

  Mere end 30 års rådgivningserfaring kombineret med praktisk landbrug gennem de sidste 25 år giver en bred og lang erfaring i optimering af planteavlsdriften. Hans Jørgen har været selvstændig rådgiver siden 2004 efter næsten 20 år i landboforening.

  Mobil: 2834 8536               Mail: hjb@agriadvice.dk

  Brian Lars Nielsen, Planteavlsrådgiver

  Brian er uddannet landbrugstekniker og har mere end 12 års erfaring som planteavlsrådgiver. Ud over indgående kendskab til optimal dyrkning af salgsafgrøder, kan Brian også optimere dine græs- og majs marker via erfaring med dyrkning af grovfoder. Næsgaard bruger samt EU ekspert.

  Mobil: 2279 6019              Mail: bln@agriadvice.dk

  Simon Nyholt Petersen, Agronom. Simon Nyholt Petersen er uddannet agronom med omfattende erfaring inden for landbrugssektoren, imponerer med sin dybdegående viden og vedvarende nysgerrighed. Hans udadvendte personlighed og engagement skaber et dynamisk og interessant arbejdsmiljø, og hans teknologiske indsigt bidrager til at optimere processer og modernisere arbejdet for landmændene.

  Mobil: 5363 3378               Mail: snp@agriadvice.dk

  Mathias Næsby, Agronom og vildtforvalter. Mathias er uddannet agronom og har suppleret dette med uddannelse som vildtforvalter. Han er kendt for sin nysgerrighed og passion for landbrug og vildtpleje – egenskaber som falder i god tråd med jobbet som planteavlsrådgiver på Sjælland. Hans udadvendte personlighed skaber en positiv og samarbejdsorienteret atmosfære, hvor han aktivt deler sin viden omkring landbrug, jagt og natur.

  Mobil: 5125 8536               Mail: mmn@agriadvice.dk

  Mette Hou Larsen,

  Hou Larsen regnskabsassistance står for vores fakturering, og er med til at holde vores administrationsomkostninger helt i bund. Spørgsmål vedr. fakturering kan rettes til Mette eller Hans Jørgen

  Mobil: 3068 2018                Mail: admin@agriadvice.dk

  Skal vi ringe til dig?