Uge 7 – 2021

//Uge 7 – 2021

Uge 7 – 2021

  • Uge 7 er traditionel vinterferie uge, så Nyhedsbrev bærer præg af dette med mange gentagelser..
  • Utroligt – at det skal være så svært at forudsige vejret. I sidste uge var der frost og sne så langt øjet rækker – måske langt ind i marts måned. Nu – er der melding om måske to-cifrede varmegrader i den kommende uge..
  • Heldigvis ingen panik. Rigtig gode afgrøder og meget lidt vand i jorden forventes at sikre, at alle kan få kørt gødning ud til vækststart. Ammonium N er ikke løbet nogen steder hvis det er kommet forsvarligt ud tidligere – alle andre skal nok nå det.
  • Planteværnsseminar 2021 afholdtes som webinar i sidste uge, og vi er ganske stolte over, at mere end 100 deltagere var inde over mødet i løbet af de godt 2 timer det varede. Det er meget flot. Du har nu mulighed for at se – eller gense de 6 firmaindlæg på vores hjemmeside www.agriadvice.dk under downloads. Her kommer også alle indlæg som bilag, og vi optager egen holdning til indlæg og strategier.
  • 1. februar er årets EU ansøgningsrunde også skudt i gang. Ikke de store ændringer – dog lidt mere fokus på §3 jorde, som vi også tidligere har omtalt. I 2021 skal man være opmærksom på, at der ikke må søges målrettede efterafgrøder på §3.
  • Afgrødemarkederne blev lidt rystet over sidste uges USDA rapport, men som I husker var forventningen, at markedet hurtigt ville indse, at tallene for specielt hvede var prisstøttende.
2021-03-04T20:28:31+00:00

Skriv en kommentar