Uge 48 – 2021

//Uge 48 – 2021

Uge 48 – 2021

  • Der er formegentlig kun lidt Kerb i vinterraps der resterer derude. Sørg for god vinterklargøring af sprøjten, afsluttende med påfyld af frostvæske – så er du kar til vinter – og ny sæson.
  • Vinterafgrøder – korn: med det seneste temperaturfald – og lidt sne – så er det slut med behandlinger i denne omgang. Ukrudtseffekterne er virkeligt gode dette efterår – efter god jordfugt ved behandling. I flere tilfælde har Mateno Duo + Boxer taget rigeligt godt ved afgrøden – men det virker nu som om afgrøderne er godt rustet til vinteren. Bemærk, at snegle måske har gjort lidt mere skade end du har bemærket i første omgang. Afgrøderne vokser sig fra det i stort set alle tilfælde – men snegle er tilbage på dagsordenen – også i 2022 – efter at det tørre år 2018, sanerede godt ud i populationen
  • Vinterraps: mon ikke Kerb er udsprøjtet de fleste steder – under ganske gode forhold. Rigelig kraftig bladmasse, men når der trods alt kommer lidt nedbør ind imellem, så er det vores erfaring, at der kommer nok aktivstof på jorden til god og sikker effekt.
  • Har du lidt overskud af Kerb 400 SC? Uanset om det er 5 eller 20 liter, så vil vi meget gerne formidle til kolleger, der desperat mangler. Der kommer Kerb igen i 2022, så der bør ikke være problemer med at sælge overskydende mængde. Prisen er ca 430 kr/liter
  • Fællesskema 2021 – hvis du ikke har modtaget høringsbreve – så afventer vi egentlig bare penge på kontoen primo december.
  • Sprøjteopdatering – MAB registrering er nu mulig for de der var på kursus i perioden 26/10-11/11
  • Afgrødemarkederne – så var det igen Corona (ny variant) der udløste det store fald på et i forvejen lidt nervøst afgrødemarked.
2022-01-18T17:23:04+00:00

Skriv en kommentar